vineri, 5 octombrie 2012

Clever Taxi pe mobil

SCRIS DE Cosmorom LA ORA 07:00 1 comentarii

Orange România, liderul pieţei locale de telefonie mobilă, lansează din data de 4 octombrie aplicaţia Clever Taxi prin care clienţii care au instalată aplicaţia pe telefonul mobil, pot comanda un taxi.

"Clever Taxi este o aplicaţie gratuită dezvoltată pentru telefoanele mobile cu sistemele de operare iOS, Android şi Windows Mobile şi este disponibilă acum pentru descărcare în magazinele de aplicaţii App Store, Google Play şi, în curând, Windows Marketplace", potrivit datelor furnizate de operator.

Utilizatorii vor putea comanda cel mai apropiat taxi din zonă, doar prin intermediul aplicaţiei, fără a fi nevoiţi să intre în legătură cu un operator. Mesajul va fi transmis taximetriştilor din cadrul companiilor de taximetrie din Bucureşti participante în program.

Aplicaţia permite selectarea companiei de taxi dorite după numele ei, tarif pe kilometru, modalitatea de plată şi permite urmărirea în timp real a taxiului deja comandat până la sosirea lui la punctul de preluare a comenzii. Totodată aplicaţia detectează adresa exactă şi numărul străzii unde se află utilizatorul

Potrivit anunţului companiei, în prezent sun disponibile 2.700 de taxiuri din Bucureşti urmând ca oferta să fie extinsă în viitor şi către alte companii de taxi din Capitală şi din alte oraşe ale ţării.

Aplicaţia este gratuită şi poate fi descărcată din:
                                               
   
dacă ai un telefon cu Android



pentru iPhone şi iPad 




in curand
 


 













1 comentarii:

Aplicatia este disponibilia si pentru Blackberry atat cele pe OS7 cat si pentru cele pe noul OS 10

http://www.colectionaruldesuflete.net/2013/12/28/clevertaxi-prima-aplicatie-de-taxi-pentru-blackberry/

Trimiteți un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora de către autorul articolului. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, precum şi acuzaţii fără acoperire. Vă mulţumim!