marți, 20 noiembrie 2012

Protejarea pozelor pe Facebook

SCRIS DE Cosmorom LA ORA 14:00 0 comentarii

Este o certitudine faptul ca datele digitale de pe Facebook pot fi furate si folosite fara a cere acordul propietarului si fara ca macar acesta sa stie ce se intampla. Ele pot fi download-ate, copiate, transferate. Pana de curand, nu prea existau metode de a putea opri aceste furturi.

“Doar pentru simplul fapt ca ti-ai setat profilul de Facebook pe ”Private” nu inseamna ca pozele tale nu pot fi facute publice. McAfee Social Protection iti protejeaza confidentialitatea pozelor de pe Facebook lasandu-te pe tine sa controlezi cine ti le poate vizualiza“, spun reprezentantii furnizorului acestei aplicatii.

Ei adauga ca la uploadarea pozelor prin intermediul acestei aplicatii, cei pe care nu ii cunosti le vor vizualiza blurate, neclare. Chiar mai mult, nimeni, nici macar prietenii sau membrii familiei carora le-ai dat acces sa vizualizeze pozele, nu poate salva, printa, downloada sau face captura. Aplicatia anuleaza posibilitatea de ”share” de catre alte persoane, astfel prevenind situatia in care pozele ar putea fi publicate fara acordul tau.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora de către autorul articolului. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, precum şi acuzaţii fără acoperire. Vă mulţumim!